Beste sympathisanten van De Nieuwe Kantine!
De eerste oefenmatchen zijn reeds achter de rug, het nieuwe seizoen kondigt zich met “rassenschreden” aan. Uiteraard blijven wij met de Nieuwe Kantine niet achter….
Eerst willen we even stilstaan bij een verandering binnen het bestuur van de Nieuwe Kantine. Met name Steven Tuyls heeft beslist om na 15 jaar het rustiger aan te doen binnen het DNK-bestuur. We wensen Steven, één van de oprichters van onze supportersclub, te bedanken voor de eindeloze inzet tijdens de busverplaatsingen, activiteiten,… We zijn er wel van overtuigd dat Steven, als steunend lid, steeds met onze busverplaatsingen zal meerijden en dat hij zeker en vast ook op onze activiteiten geregeld zal aanwezig zijn.

We nodigen jullie alvast met heel veel goesting uit om je lidmaatschap bij De Nieuwe Kantine te verlengen voor de jaargang 2017-2018. We bevriezen ons lidgeld opnieuw op de democratische prijs van 10 euro, waarmee je aangesloten bent bij het Supportersorgaan, het magazine ‘Geel & Rood’ ontvangt en het hele seizoen uitgenodigd wordt op de activiteiten en de bussen van onze supportersclub.
Inschrijven is heel simpel. Je verlengt je lidmaatschap door het lidgeld over te schrijven op de rekening van De Nieuwe Kantine (IBAN:) BE47 1131 7759 0480 (BIC: CTBKBEBX) met duidelijke vermelding van je naam. Wij brengen dan de rest in orde. Bent U een nieuw lid of zijn uw gegevens (naam, adres, geboortedatum, gsmnummer en e-mail adres) verandert, geef dit dan door per mail aan dnkantine@gmail.com.Ook dit jaar kan je je weer inschrijven als VIP-lid, voor de mooie prijs van 175 euro. Hierin zitten inbegrepen: het lidmaatschap bij DNK, een gratis plaats op elke busrit van De Nieuwe Kantine tijdens de competitie en de play-offs (dus in totaal 20 verplaatsingen!) en kortingen bij de activiteiten van onze supportersclub.
We vragen jullie om organisatorische reden dat, indien jullie met onze busverplaatsingen willen meerijden, jullie inschrijven op het nieuwe GSM Nummer 0497/53.92.22 (Dimitri Duchesne) en dit ten laatste op dinsdag voor de verplaatsing. Op woensdag dienen wij namelijk de kaarten te bestellen.
Langs deze weg wensen we de leden meteen uit te nodigen voor de eerste activiteit van het nieuwe seizoen, onze jaarlijkse welkomstdrink. De datum (vrijdag 8 september om 20.00u) en de locatie (AFAS Stadion – KV Mechelen) staan al vast. De welkomstdrink (mét eten en drinken) is volledig gratis voor de leden, terwijl niet-leden 15 euro betalen. Je kan je inschrijven door een sms’je naar 0497/53.92.22 of een mail naar dnkantine@gmail.com.
We wensen jullie alvast ook uit te nodigen op onze jaarlijkse, traditionele, pannenkoekendag in de Nieuwe Kantine op woensdag 1 november.
Voor vragen of opmerkingen kan je trouwens steeds terecht op het mailadres dnkantine@gmail.com – we helpen je te allen tijde graag verder.
We heten je alvast van harte welkom in onze supportersclub en wensen je een fijn seizoen op KV Mechelen toe!
Met vriendelijke groeten
Het bestuur van De Nieuwe Kantine
Jurgen, Davy, Dimitri, Corneel, Glenn, Nico, Steven, Karolien, Joris, Patrick, Kenny

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*