Beste sympathisanten van De Nieuwe Kantine
KV Mechelen staat voor opwindende tijden. Een tweede nieuwe, imposante, tribune nadert haar voltooiing, zodat de club vanaf deze zomer in een prachtig vernieuwd AFAS Stadion speelt en zo een nieuwe episode in haar geschiedenis ingaat. Als supporter kan je deze boeiende ontwikkelingen best vanop de eerste rij meemaken.
Als lid van supportersclub De Nieuwe Kantine bijvoorbeeld. Ook al waren we vorig seizoen minder actief en communicatief dan de voorgaande jaren, we zijn nog steeds één van de grootste en actiefste supportersclubs van Malinwa,een zeer leuke bus op verplaatsing en een onvolprezen tappersploeg bij de thuiswedstrijden van onze geliefde kleuren. En wees gerust, we hebben de puntjes op de i gezet en gaan er de komende maanden weer ouderwets fiks tegenaan.

Daarom nodigen we jou met heel veel goesting uit om je lidmaatschap bij De Nieuwe Kantine te verlengen voor de jaargang 2016-2017. We bevriezen ons lidgeld opnieuw op de democratische prijs van 10 euro, waarmee je aangesloten bent bij het Supportersorgaan, het magazine ‘Geel & Rood’ ontvangt en het hele seizoen uitgenodigd wordt op de activiteiten en de bussen van onze supportersclub.

Inschrijven is heel simpel. Je verlengt je lidmaatschap door het lidgeld over te schrijven op de rekening van De Nieuwe Kantine (IBAN:) BE47 1131 7759 0480 (BIC: CTBKBEBX) met duidelijke vermelding van je naam. Wij brengen dan de rest in orde.

Ook dit jaar kan je je weer inschrijven als VIP-lid, voor de mooie prijs van 175 euro. Hierin zitten inbegrepen: het lidmaatschap bij DNK, een gratis plaats op elke busrit van De Nieuwe Kantine tijdens de competitie en de play-offs (dus in totaal 20 verplaatsingen!) en kortingen bij de activiteiten van onze supportersclub.

Langs deze weg wensen we de leden meteen uit te nodigen voor de eerste activiteit van het nieuwe seizoen, onze jaarlijkse welkomstdrink. De datum (vrijdag 2 september om 20.00u) en de locatie (AFAS Stadion – KV Mechelen) geven we al prijs, verder mag je alles op de avond zelf ontdekken. De welkomstdrink (mét eten en drinken) is volledig gratis voor de leden, terwijl niet-leden 15 euro betalen. Je kan je inschrijven door een sms’je naar 0477 25 58 08 of een mail naar dnkantine@gmail.com.

Voor vragen of opmerkingen kan je trouwens steeds terecht op het mailadres dnkantine@gmail.com – we helpen je te allen tijde graag verder.
We heten je alvast van harte welkom in onze supportersclub en wensen je een fijn seizoen op KV Mechelen toe!

  

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van De Nieuwe Kantine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*