Beste sympathisanten van De Nieuwe Kantine,

Onze geliefde club is ondertussen reeds begonnen aan het nieuwe seizoen. En laat ons met zijn allen hopen dat het een kampioenenjaar zal worden. Ook wij van De Nieuwe Kantine zullen niet stilzitten dit seizoen. We kondigen jullie dan ook heel graag onze eerste activiteit aan.

Op zaterdag 21 juli organiseren wij een lekkere barbecue (verzorgd door de Swa van café de vijfhoek)met aansluitend de mogelijkheid om met de bus naar de fandag van Waasland-Beveren te gaan waar onze ploeg een oefenwedstrijd zal spelen. Deze barbecue zal plaatsvinden op het terras van onze supporterslokaal café de vijfhoek. Start van de barbecue voorzien om 12.30 uur. Vertrek van de bus richting Beveren is voorzien om 14.45 uur. Prijs voor de barbecue 13 euro (barbecue a volonté + 4 drankbonnetjes); prijs van de bus, uitzonderlijk 5 euro (inclusief ticket voor de wedstrijd!). Wie zowel barbecue als de busverplaatsing wil meedoen betaald 15 euro. De VIPleden van vorig jaar hoeven niks te betalen, zij mogen gratis mee met de bus en de barbecue, als compensatie voor de wedstrijden die jammer genoeg vorig seizoen zijn weggevallen. Betalen kan ter plaatse gebeuren, inschrijven wel verplicht voor zondag 15 juli zowel voor bus als barbecue op onderstaand nummer van Dimitri Duchesne (0497/53.92.22).

Ook kunnen jullie nog steeds jullie lidmaatschap bij De Nieuwe Kantine verlengen voor de jaargang 2018-2019. We bevriezen ons lidgeld opnieuw op de democratische prijs van 10 euro, waarmee je aangesloten bent bij het Supportersorgaan, het magazine ‘Geel & Rood’ ontvangt en het hele seizoen uitgenodigd wordt op de activiteiten en de bussen van onze supportersclub. De prijs voor een busverplaatsing blijft eveneens behouden op 10 euro voor leden en 12 euro voor niet-leden. Dranken op deze busverplaatsingen blijven eveneens verkrijgbaar aan de zeer democratische prijs van 1 euro.

Inschrijven is heel simpel. Je verlengt je lidmaatschap door het lidgeld over te schrijven op de rekening van De Nieuwe Kantine (IBAN:) BE47 1131 7759 0480 (BIC: CTBKBEBX) met duidelijke vermelding van je naam. Wij brengen dan de rest in orde. Bent U een nieuw lid of zijn uw gegevens (naam, adres, geboortedatum, gsmnummer en e-mail adres) verandert, geef dit dan door per mail aan dnkantine@gmail.com.

Ook dit jaar kan je je weer inschrijven als VIP-lid, voor de mooie prijs van 130 euro. Hierin zitten inbegrepen: het lidmaatschap bij DNK, een gratis plaats op elke busrit van De Nieuwe Kantine tijdens de competitie en de eventuele finalewedstrijd (dus in totaal 15 verplaatsingen!) en kortingen bij de activiteiten van onze supportersclub. De VIP-leden van het afgelopen seizoen (die eigenlijk te veel betaald hebben, aangezien er geen play-offs waren voor ons) kunnen hun VIP-lidmaatschap verlengen voor volgend seizoen tegen de prijs van 110 euro. Zij krijgen bijgevolg een korting van 20 euro.

We vragen jullie om organisatorische reden dat, indien jullie met onze busverplaatsingen willen meerijden, jullie inschrijven op het GSM Nummer 0497/53.92.22 (Dimitri Duchesne).

Voor vragen of opmerkingen kan je trouwens steeds terecht op het mailadres dnkantine@gmail.com.

We heten je alvast van harte welkom in onze supportersclub en wensen je nog een fijne vakantie toe!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van De Nieuwe Kantine

Jurgen, Dimitri, Corneel, Glenn, Steven, Karolien, Ilse

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*