Beste leden en sympathisanten van De Nieuwe Kantine,

Het nieuwe jaar is ingezet en de goede voornemens voor 2018 zijn weer vastgelegd. Wij wensen jullie langs deze weg alle geluk toe in 2018.

De feestdagen zijn weer achter de rug, maar De Nieuwe Kantine nodigt jullie nog graag uit op de nieuwjaarsreceptie. Daar kunnen we samen vooruitblikken op het spannende seizoenseinde.

De nieuwjaarsreceptie gaat door op vrijdag 19 januari in de Businessclub (club 25) in het stadion waar we jullie een hapje en een drankje zullen aanbieden. De receptie gaat van start om 20.30u.

Dit jaar vragen we aan de leden een kleine bijdrage voor de receptie:

–        VIP-leden: gratis

–        Leden: 5 euro

–        Niet-leden: 20 euro

Wij vragen je aanwezigheid op de nieuwjaarsreceptie te bevestigen ten laatste op vrijdag 12 januari. De bevestiging mag je versturen via e-mail (antwoord op deze e-mail) of sms (0497/53 92 22). Gelieve de namen van de personen te vermelden waarvoor je de inschrijving in orde brengt. Het geld mag gestort worden op ons rekeningnummer BE47 1131 7759 0480. Gelieve ook daar de namen te vermelden van de personen waarvoor betaald wordt.

Wij hopen alvast op jullie massale aanwezigheid!

Op zondag 4 februari speelt onze club op verplaatsing in Anderlecht. Omdat de wedstrijd doorgaat om 14.30u zal er eerst gebrunchd worden in het Thon-hotel (Wetstraat Brussel). Dit hebben we nog al enkele keren gedaan en de leden die hierbij aanwezig zijn geweest weten dat het een zeer lekkere en uitgebreide lunch is.

De bus zal vertrekken om 10.15u en tussen 11u en 13u kan er gebrunchd worden. De prijs voor de brunch bedraagt 15 euro bovenop de normale ticket- en busprijs. Het aantal plaatsen is beperkt en afhankelijk van het aantal tickets dat we ontvangen (vaste leden krijgen voorrang). Ook hiervoor is inschrijving vooraf verplicht. Het bedrag wordt betaald op de bus. Inschrijven kan via sms (0497 53 92 22)

Groeten,

Het bestuur van De Nieuwe Kantine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*