Beste sympathisanten van De Nieuwe Kantine en Het Wit Huis,
Volgend jaar vindt zoals elk jaar weer het Schlagerfestival in Hasselt plaats. De Nieuwe Kantine en Het Wit Huis leggen hiervoor zoals elk jaar een bus in naar Hasselt.

Wij gaan met De Nieuwe Kantine en Het Wit Huis op zaterdag 24 maart 2018 de Ethias Arena in Hasselt onveilig maken. De bus vertrekt om 18u aan Café De Vijfhoek (Mechelsesteenweg 248 te Sint-Katelijne-Waver) en rond 18u30 aan Het Wit Huis te Peulis.

Zoals elk jaar bedraagt de prijs €50. Hierin zit jullie ticket (ambiance staanplaatsen op het middenplein), de bus en een glaasje cava. Op de bus zelf zijn tegen zeer democratische prijzen andere dranken te verkrijgen.

Wij vragen jullie ook een voorschot van €25 te storten op het rekeningnummer van De Nieuwe Kantine (IBAN): BE47 1131 7759 0480 (BIC: CTBKBEBX) met duidelijke vermelding van je naam + schlagerfestival 2018. De inschrijving is pas definitief na storting van het voorschot!

Jullie kunnen je inschrijven via Glenn Ver Cammen (0473/81.59.43) of glenn.vercammen94@gmail.com. Graag inschrijven voor 1 oktober 2017.

Voor de late beslissers, wij raden jullie aan niet te lang te wachten met nadenken en ons gewoon te vervoegen op het leukste feestje van het jaar. De plaatsen zijn immers beperkt. Snel zijn is dus de boodschap!

PS: Voel je niet verplicht, maar verkleed komen is altijd leuk meegenomen.

Met geelrode groeten,
De Nieuwe Kantine en Het Wit Huis

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*