Beste sympathisanten van De Nieuwe Kantine,

Sportief gezien is het een geweldig seizoen geweest met de promotie naar 1A en een gewonnen bekerfinale tegen K.A.A Gent.

En er staat staat nog een activiteit gepland:

Op zondag 14 juli organiseren wij een lekkere barbecue eveneens in het stadion van KV Mechelen.  Start van de barbecue voorzien om 12.00 uur.  Prijs voor de barbecue 10 euro (3 stukken vlees en drank a volonté)voor de leden en niet-leden betalen 20 euro.  Betalen kan ter plaatse gebeuren, inschrijven wel verplicht voor zondag 7 juli via mail dnkantine@gmail.com.

Ook kunnen jullie nog steeds jullie lidmaatschap bij De Nieuwe Kantine verlengen voor de jaargang 2019-2020. We vragen vanaf dit jaar 12,50 euro lidgeld, waarmee je aangesloten bent bij het Supportersorgaan, je ontvangt de eerste uitgave van het nieuwe magazine gratis en het hele seizoen uitgenodigd wordt op de activiteiten en de bussen van onze supportersclub.  Het magazine ‘Geel&Rood’ zal niet meer uitgegeven worden door de federatie.  In de plaats zal er een driemaandelijks magazine (betalend) worden uitgegeven.  De eerste editie zal aan de leden van de federatie gratis worden bezorgd.  De prijs voor een busverplaatsing zal vanaf dit jaar op 12 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden zijn.  Dranken op deze busverplaatsingen blijft wel behoudenaan de zeer democratische prijs van 1 euro.  We hebben altijd getracht om de prijzen zo laag mogelijk te houden.  Dit is pas de eerste aanpassing die we doorvoeren in meer dan 10 jaar.  De prijs van de bus is ook niet meer dezelfde dan 10 jaar geleden, drank wordt ook steeds duurder en de bijdrage aan de federatie voor de leden is vanaf dit jaar ook gestegen.  Daarom zijn we genoodzaakt om onze prijzen ook aan te passen.

Inschrijven is heel simpel. Je verlengt je lidmaatschap door het lidgeld over te schrijven op de rekening van De Nieuwe Kantine (IBAN:) BE47 1131 7759 0480 (BIC: CTBKBEBX) met duidelijke vermelding van je naam. Wij brengen dan de rest in orde.  Bent U een nieuw lid of zijn uw gegevens (naam, adres, geboortedatumgsmnummer en e-mail adres) veranderd, geef dit dan door per mail aan dnkantine@gmail.com.

Ook dit jaar kan je je weer inschrijven als VIP-lid, voor de mooie prijs van 170 euro. Hierin zitten inbegrepen: het lidmaatschap bij DNK, een gratis plaats op elke busrit van De Nieuwe Kantine tijdens de competitie (we rekenen op 15 competitiewedstrijden in 1A) en kortingen bij de activiteiten van onze supportersclub.

Voor vragen of opmerkingen kan je trouwens steeds terecht op het mailadres dnkantine@gmail.com.

We heten je alvast van harte welkom in onze supportersclub en wensen je nog een fijne vakantie toe!

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van De Nieuwe Kantine

Jurgen, Dimitri, Corneel, Glenn, Steven, Karolien, Ilse

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*