Beste leden en sympathisanten van De Nieuwe Kantine 

Dit weekend nemen we afscheid van 2016 – wat, na een aarzelende start, uitgroeide tot een prachtig jaar voor KV Mechelen.

 

We wisten ons zonder al te veel problemen te verzekeren van het tiende opeenvolgende seizoen in eerste klasse, we realiseerden de tweede fase van de verbouwing met een prachtig vernieuwd en écht voetbalstadion als verbluffend resultaat, we stegen naar een toeschouwersgemiddelde van bijna 12.000 man en de sportieve prestaties zitten in een opmerkelijke stijgende lijn. We sluiten het jaar af op een onverhoopte vijfde plaats – wat ons allen trots maakt en doet dromen van een vervolg in 2017.

Ook De Nieuwe Kantine doet een fikse duit in het zakje. De voorbije maanden liet jouw supportersclub zich al van haar actiefste kant zien – en deze winter doen we er zowaar nog een schepje bovenop. Onderaan bij commentaar vind je een overzicht van onze geplande activiteiten de komende weken en maanden. Zoals je zal zien, er is voor elk wat wils.

Daarbij vestigen we, omwille van de dringendheid, je aandacht op onze nieuwjaarsbrunch op zondag 15 januari, die zal doorgaan in het prestigieuze THON Hotel EU in de Brusselse Wetstraat. Om 10.15u vertrekken we met de bus vanop KV Mechelen om van 11.00u tot 13.00u te brunchen in het hartje van de Europese wijk. Daarna volgt een korte zondagswandeling, om tussen 15.00u en 16.00u terug te keren naar Mechelen. Dit alles aan de democratische prijs van €15 voor leden, €5 voor VIP-leden en -12-jarigen en €30 voor niet-leden (alles inbegrepen).

Opgelet: vooraf inschrijven is verplicht. Dit kan tot woensdag 11 januari via een sms naar 0477 25 58 08 of een mailtje naar dnkantine@gmail.com. Gelieve dit niet te vergeten!

Nooit eerder keken we zo reikhalzend uit naar het nieuwe voetbaljaar als nu. Hopelijk zien we elkaar massaal terug op KV Mechelen en bij De Nieuwe Kantine, dan beleven we samen een warme winter.

We wensen jou en je naasten alvast een gezond, sprankelend en succesvol 2017 toe!

 

Het bestuur van De Nieuwe Kantine

One Response to Het wordt een warme winter met De Nieuwe Kantine

 • ACTIVITEITEN DE NIEUWE KANTINE – WINTER 2017

  zondag 8 januari​ VLAAIENLOTEN samen met de bevriende supportersclubs Hoger Op en ’t Wit Huis, vanaf 14.00u in De Nieuwe Kantine op KV Mechelen. Een reuzeleuk bingospel waarmee je honderden mooie prijzen kan winnen. Inschrijving vooraf is niet verplicht, maar we raden aan om tijdig aanwezig te zijn in de kantine.

  zondag 15 januari​ NIEUWJAARSBRUNCH in het Brusselse THON Hotel EU. Vertrek met de bus om 10.15u op KV Mechelen, brunch 11.00u – 13.00u, nadien korte wandeling en terugkeer in Mechelen tussen 15.00u en 16.00u. Prijs: €15 leden, €5 VIP-leden en -12-jarigen, €30 niet-leden. Inschrijving vooraf verplicht via sms naar 0477 25 58 08 of mail naar dnkantine@gmail.com.

  vrijdag 3 februari​ KV CANTUS, vanaf 20.00u op KV Mechelen. Iets nieuw én kei-leuk: pintje drinken, zingen en plezier maken. Details volgen later.

  zaterdag 11 februari​ VIP-BUS NAAR KORTRIJK – KV MECHELEN. Na een rustpauze van enkele jaren leggen we eindelijk weer een luxueuze en hippe VIP-bus in, bij de verplaatsing van KV naar Kortrijk. Details volgen later.

  zondag 26 februari​ CARNAVALSBUS NAAR STANDARD – KV MECHELEN. Op zondag 26 februari maken we de pikante verplaatsing naar Standard de Liège. Uitgerekend dat weekend is het carnaval en daarbij mag De Nieuwe Kantine niet achterblijven – en dus reizen we naar Sclessin met de carnavalsbus. Details volgen later.

  vrijdag 17 maart​ KVM-QUIZ. In mei ontbrak deze klassieker – wegens tijdsgebrek – helaas op het programma van het teerweekend, maar dat gemis gaan we goedmaken op vrijdag 17 maart. Die avond organiseren we de KV-quiz volgens het beproefde recept: eerst lekker eten, daarna gezellig quizzen, met uitsluitend vragen over onze prachtige club. Vorm dus al een quiz-ploeg! Details volgen later.

  vrijdag 24 maart​ SCHLAGERFESTIVAL IN HASSELT. Net zoals de voorgaande jaren leggen we, samen met onze vrienden van ’t Wit Huis, een bus in naar het Schlagerfestival in de Ethias Arena. Prijs: €50 bus, ticket en glaasje cava inbegrepen. Gezien het succes van de vorige jaren mag je je al inschrijven via sms naar 0477 25 58 08 of mail naar dnkantine@gmail.com.
  Hou deze datums vrij en beleef een warme winter met De Nieuwe Kantine!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*